Leveringsvoorwaarden

Wat betreft de garantie

Wij kunnen apparaten leveren met beperkte garantie en/of volledige garantie. Realiseer wel dat wij apparaten verkopen van gemiddeld zo’n 50 jaar oud. Wij proberen altijd te kiezen bij inkoop mooie ongerestaureerde en gerestaureerde exemplaren. Bij verkoop wordt duidelijk omschreven wëlke garantie vorm je daarbij krijgt.  “As is” apparaten worden geleverd zonder garantie. Apparaten die geserviced zijn wordt 3 maanden garsntie gegeven op de uitgevoerde reparatie welke duidelijk omschreven wordt bij verkoop. Volledig gereviseerde exemplaren worden met 3-6 maanden volledige garantie geleverd en zelfs tot 1 jaar in overleg op de gebruikte componenten. Het is dus niet zo wanneer wij 3 maanden garantie geven op bv een mechanisch gereinigde taperecorder dat deze dan ook garantie heeft op de electronica. Bij volledig gereviseerde apparaten is dit wel het geval.

Alles over bezorgen

Realiseer dat wij verzenden  met verschillende vervoerder op eigen risico. Wij verzenden verzekerd maar nog steeds ligt het risico bij de vervoerder wanneer een apparaat anders dan omschreven bij je aankomt. De verzekering die daarop zit is weliswaar voor het aangegeven bedrag maar de vervoerder zal uitsluitend een kiloprijs betalen bij een schade die opgelopen is tijdens het vervoer. De omschrijving die wij bij een apparaat opgeven is dan ook altijd op waarheid berust. Daarvan kun je jezelf overtuigen wanneer je het apparaat zelf ophaalt bij een van de ophaalpunten in Almere, Den Bosch in Nederland of Mechelen voor Belgie. De verzendkosten worden per apparaat verschillend bepaald en kun je vooraf opvragen per mail of telefonisch contact. Daarnaast bezorgen wij ook aan huis in NL. Op deze manier kunnen wij je altijd garanderen dat je het apparaat in de staat ontvangt zoals omschreven.

Welke staat verkeert het apparaat?

Wij zorgen voor een perfecte omschrijving van je apparaat. Vind jij dat deze daar niet aan voldoet kan deze binnen 7 dagen retour. 

Verpakking

Wij zullen ervoor zorgdragen dat het apparaat zorgvuldig verpakt wordt om dekans op schade oveel moelijk te beperken. 

Hoe kan ik betalen?

Zowel in de webshop alsook in de winkel kun je met Belfius, Creditcard Ideal,  Paypall en middels een bankoverschrijving betalen. In de winkel kun je ook contant betalen.

Retouren

Retour aanbieden van een garantie reparatie wordt gratis uitgevoerd voor apparaten die aangeleverd worden in Almere. Verzenden kan ook maar dan zijn de retourkosten voor je eigen rekening.

Heb je vragen over onze algemene voorwaarden vul dan het formulier in of bel met +31-(0)36-2002129

Pin It on Pinterest

Share This