De unieke formule maakt het mogelijk dat wij vintage hifi met garantie kunnen leveren. Oscar service zit immers in hetzelfde pand en voert de reparaties, onderhoud en modificaties voor ons uit. Wij van Vintageaudiodreams kopen, en hebben in voorraad, uitsluitend mooie originele exemplaren. Op verzoek kunnen wij altijd extra foto’s toesturen voordat je een apparaat besteld. Wij zullen deze bij verzenden zorgvuldig verpakken en zo mogelijk verzekerd verzenden.

De garanties zijn uitsluitend zonder kosten wanneer het apparaat aangeleverd wordt in Almere. Verzenden kan ook maar hou er rekening mee dat de retourkosten voor jouw rekening zijn.

Wanneer je in het buitenland woont kunt je ervoor kiezen om de garantie te laten vervallen omdat het hoge kosten met zich meebrengt voor verzending. Je kunt dan voor geen garantie kiezen met kortingscode “nogarantie” in de winkelmand bij afrekenen. No garantie levert 3% korting op en wordt direct verrekend zodra je de code invult.

De garantie wordt in alle redelijkheid bekeken. Het betreft immers apparaten gemiddeld al snel zo’n 50 jaar oud zijn.

Wij hebben uitsluitend fraaie exemplaren die wij geserviced hebben of compleet gereviseerd. Daarbij worden mechanische apparaten volledig werkend gemaakt en geserviced. Snaren worden zonodig vervangen, potmeters en schakelaars kraakvrij gemaakt en we controleren op lekkende elco’s en vervangen transistoren met bekende euvels liever vooraf. Daarom durven en willen wij deze apparaten ook als zekerheid met garantie leveren. Wij garanderen dat het apparaat zonder technische gebreken voor 3 maanden wordt gegarandeerd. Je zult zien dat deze dan vervolgens ook voor jaren plezier gaat geven. Zeker wanneer het een compleet gereviseerd exemplaar betreft. Eerlijk gezegd hebben wij en onze klanten alleen maar positieve ervaringen met apparaten die inmiddels in de markt van ons staan. Lang leve de kwaliteit van vintage hifi. Maar los van kwaliteit, ook componenten en mechanische delen hebben onderhoud nodig.

Wanneer een apparaat een servicebeurt heeft gehad dan zit er geen garantie op eventuele condensatoren die plots een probleem geven. Een luidspreker die opgeblazen is daarom ook geen garantie. Voor de rest zijn wij erg soepel, ook omdat wij jou graag als een tevreden klant en liefhebber willen blijven terugzien.

Daarnaast verkopen wij ook apparaten die “as is” verkocht worden, Deze zijn uiteraard zonder garantie maar we zijn ook altijd eerlijk over de conditie voor de aankoop. Wil je bovendien vooraf een rapport over de exacte conditie voor de aankoop dan is dat natuurlijk mogelijk tegen een kleine meerprijs. Oscar zal dan een prijsopgaaf maken met onderdelen van een evtuele reparatie of modificatie.

Pin It on Pinterest

Share This