Frank

Goede service! Wat je zoekt vind je daar! Echt een aanrader voor de fans van vintage apparatuur!

Yannis

Erg blij met mijn platenspeler! Vriendelijke en kundige mensen.

Willem

Goede zakendoen met mensen die echt verstand hebben van vintage audio. Aanrader!

Joop

Al een hele poos op zoek naar de bandrecorder die we in de woonkamer hadden staan toen ik een klein menneke was. Een belletje naar Vintage audio dreams en een week later staat hier nu een prachtexemplaar te spelen. TOP SERVICE!

Patricia

Heb er eerst een simpele set gekocht en daarna een wat duurdere bandrecorder en ben beide keren super geholpen. Fijn adres en aanrader voor mooie en goed werkende vintage audio!

Yvan

Bedankt om mij te helpen met een herstelling, leuke vintage spullen hebben jullie staan ! voor ieder budget wat wils.

Marcin

Onlangs heb ik daar een aankoop gedaan en ik ben erg onder de indruk van het assortiment. Iedereen zal daar iets voor zichzelf vinden. De heren die daar werken hebben veel kennis en ervaring. Voel de vintage sfeer. Bedankt voor het goede winkelen en tot ziens!

Tjeerd

Zeer deskundig geholpen bij het kopen van apparatuur. Een mooie eigen studio waar je alles kan beluisteren en twee vakmensen die zorg dragen voor alle noodzakelijke reparaties en reviseren van apparatuur.

Kevin

Perfect ingespeeld op de behoefte die ik had, nu kunnen evenementen weer zonder problemen plaats vinden met de nieuwe cd speler

Koen

Zeer deskundig geholpen bij de aanschaf van mijn vintage audioapparatuur. Zeer goede service en tevens een zeer uitgebreid assortiment. Mooie luisterruimte. een aanrader. Pas op: een bezoek kan licht verslavend werken.

Marc

Uitstekende service. Perfekte aflevering. Deze mensen weten waar ze het over hebben. Een aanrader !

Pin It on Pinterest